21/05/2012

Dancing in the rain


Ok it has stop raining but I like the titel :)

Rainy Monday and everything felt gray. What is a better way to cheer up than to go dancing. It wasn't the best dance lesson I've done but just to dance and makes me happy. Move around, jump and just smile.

Now I am on skype with my lovely mum and soon I am off to bed.

good nighty

xoxo

7 comments:

 1. juppsi haller helt med jag blir alltid glad av att dansa :o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

   Delete
 2. Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka mannen jag älskade och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com
  Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

  ReplyDelete
 3. HELLO!!!!!
  I am Racoba Sly, When I eventually found testimonies about this spell caster Dr.OGUDUGU, how he helped many people to get their lovers and broken homes back, i contacted him through his email address greatogudugu@@gmail.com because I was absolutely desperate to get my wife back. Life without my wife was a real mess for me and my children. i wanted a dramatic change and I thought magic could be the solution. After discussing the resolution with Dr OGUDUGU, he gave me hope that he will restore my marriage. I felt confident that he will actually make my wife to return home and he did! It’s fantastic what this great spell caster have done for me, his help is priceless! I don’t know what I would have done without Dr.OGUDUGU he does his job so well he is organized and highly functional, i believe he is the best spell caster i can count on when it comes to all kinds of spell, I was floored that his spells worked, if you need help, contact him on greatogudugu@@gmail.com or website http://greatdrogudugusolutiontemple.webs.com/
  Call him (+2348142250751)

  HE FIX THE FOLLOWING PROBLEMS TO ALL
  ACROSS THE GLOBE ON:
  1. Getting your lover or husband back
  2. Spiritual bulletproof
  3. Training
  4. Money spell
  5. Long life spell
  6. Prosperity spell
  7. Protection spell
  8. Get a job spell
  9. Becoming a manager spell
  10. Get a huge loan without paying any fee spell
  11. Getting your scam money back
  12. Child spell
  13. Pregnancy spell
  14. Freedom spell
  15. Love spell
  16, vanishing spell
  17. Invisible human spell
  18. Success or pass spell
  19. Marriage spell
  20.Lottery/lotto winning
  THANKS

  ReplyDelete
 4. WHAT A WONDERFUL LOVE SPELL, MY HUSBAND AND I ARE BACK TOGETHER AGAIN AFTER 2 YEARS OF SEPARATION AND DIVORCE, AM TRULY BLESSED BY DR.ZULU SPELL TEMPLE, ALL THANKS TO HIM, YOU CAN CONTACT HIM NO VIA EMAIL::::ZULUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM::::WHATSAPP NUMBER:::+2347067468416:

  I'm Helen Greeve, from NY, USA. I got separated from my husband 2 years ago. There was no communication between us. I was advised by families and friends to let go, forget the marriage and move on with my life. I didn’t want to marry someone else because deep down, I still love my husband. I was in so much pain and confused, until I read a testimony online on how Dr Zulu reunion a broken marriage with the help of his spiritual spell power. I kept reading so many testimonies on how he helped to stopped divorce and brought back peoples ex-lover's back to them, and my faith was renewed. I have to contact DR ZULU(Zuluspelltemple@yahoo.com) immediately, few minutes later, he replied and instructed me on what to do, after meeting up with the necessary requirement, he sent me a parcel and instructed on how to use it, which I did. Few days later, communication was restored between me and my husband. I saw him after two weeks and we were able to settle our differences, he actually knelt down and was begging me to forgive him. His right here beside me as I type this testimony. I was visiting so many website seeking for help, it looked hopeless, until I came in contact with DR ZULU, who helped me to restore my joy, in fact, I'm the luckiest and happiest woman ever to have her husband back in her life. If you're having similar problem in your marriage, you want your husband or wife to love you again, you have someone you love and you want him or her to love you in return, you are having any challenge in your marriage. DR ZULU SPELL TEMPLE is the solution to your problem, contact him today via email: Zuluspelltemple@yahoo.com or call him +2347067468416  ReplyDelete
 5. I am Julie From Canada,Now I strongly believe in the saying that what a man can do a woman can do better,I was looking for love spell to bring back my EX for the past 24month?s and I tried over 4 spell caster from Africa and non was able to get my Ex back until l I get in-contact with madam Solution who did what I called Black magic.and now my EX has fully return back to me and there is more romance in our relationship please if any one have suffer from the hand of spell caster?s and he or she is looking for love spell that work then Madam Solution is the solution to your problem you can reach her at this Email ID?.. (africabestvodoospell@fastservice.com) africabestvodoospell@fastservice.com

  ReplyDelete
 6. Hello my name is Collins Guzman from London i know a renowned spell caster who helped me when i had problems in my marriage with my Wife. If you need a right place to solve your relationship problems contact DR.OGUDUGU TEMPLE on: ( GREATOGUDUGU@GMAIL.COM ) OR WHATSAPP +2348139793075 he is the right choice, he is a great man that has ever been.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...