30/12/2013

Choosing the new years outfit


Tomorrow is New year's Eve! 2013 is over and new exiting year will start and obviously I have to dress up in some kind of glittery outfit to celebrate that. 

I have four different mini-dresses that could fit for a new years party, or actually dresses that I can more and less only use at new years eve so I wanna have one of them. But which one? 

xoxo

5 comments:

 1. Hej Maria. Det var ett tag sen jag kikade in på din blogg. Vad kul att du fortsatt att blogga även från Sthlm. Men jag måste fråga, saknar du inte Italien? Det går inte en dag utan att jag funderar på att flytta dit så jag har svårt att förstå hur någon frivilligt kan lämna ett så kul och spännande som du verkade ha där. Hoppas i alla fall att du trivs här i vår kalla men vackra huvudstad.
  Kram
  Malin
  Ps. Jag röstar på den vit/silvriga klänningen ikväll.

  ReplyDelete
 2. Jag röstar på den gröna klänningen för nyårskvällen.

  ReplyDelete
 3. Hej Maliin. Kul att höra ifrån dig! Jag saknar Milano men jag kan garantera dig att Italien är ett underbar land för semester men Sverige har mkt mer att erbjuda för ett rikt vardagsliv. Du har drömt om Italien så himla länge så jag tycker du ska flytta ner några månader och testa på det. Jag har massa tips och kontakter om du skulle vilja ha det.
  Kram och gott nytt år

  Anonymous, tack för ditt råd. Min garderob innehåller nog 50 olika klänningar men tror inte jag har en enda grön...!? ;-)

  ReplyDelete
 4. I love the white one!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...