26/07/2015

Flyttgubbarna.nu


Nu har vi flyttat. Äntligen!

I fredags fick vi nycklarna och direkt där efter åkte vi till min etta på Gullmarsplan och packade ihop allt. Efter lunch kom Christoffers föräldrar och med hjälp av dem och deras bil fick vi med oss det mesta och flyttade dem till villan. Eftersom fredagen bjöd på strålande väder och en härlig sommarkväll bestämde vi oss för att sova i villan redan samma kväll. Vi åt middag i trädgården, plockade vinbär och fixade lite i trädgården. Sedan sov vi i det som kommer bli vårt gästrum så möblerna från Gullmarsplan placerats där inne.

På lördag var vi uppe med tuppen. Än en gång dukade vi upp i solen i trädgården (vilken lyx!) och åt en härlig frukost innan vi körde iväg till vårt hem i Solna för att packa det sista.

Vi hade hyrt flyttgubbarna.nu för flytthjälp. De var lite över två timmar sena men förläts direkt när de väl på plats var otroligt duktiga. De relativt små killarna var starka som djur, otroligt effektiva men ändå varsamma om våra saker. De klagade inte på att vi hade 75 (!!!) flyttkartonger, ytterligare ett antal fullpackade väskor och 4 (!) cyklar på bara 2 personer. Inte ett ljud om det utan de jobbade på otroligt bra. På bara 3 timmar hade de åkt två vändor mellan Solna-lägenheten och villan och fått med sig rubbet. Jag skulle absolut rekommendera flyttgubbarna.nu för vänner som ska flytta, de var duktiga och otrligt prisvärda! På onsdag och torsdag ska samma firma städa bägge våra lägenheter, får se om de är lika duktiga på det?

Väl på plats i villan var Christoffers föräldrar än en gång på plats tillsammans med min mamma och tillsammans packade vi upp det viktigaste och fick i oss en väl förtjänad god sen lunch/tidig middag.


Idag har så klart uppackningsarbetet fortsatt. Vi (läs Christoffer) har fått igång TV och internet och alla möbler är nu monterade och på plats. Det börjar likna ett hem. På eftermiddagen kom Robban, Moa och Peter över på fika och vi tog en promenad i vårt mysiga villaområde. Ikväll har vi storhandlat, lagat mat och sitter nu utmattade i soffan. Än så länge känns villalivet toppen! Imorgon bitti ska vi känna på den förlängda resvägen till jobbet. Min restid kommer vara den dubbla i jämförelse med innan. Christoffers blir nog 3-4 gånger så lång. Kommer det vara värt det? :)

xoxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...