30/08/2015

En supersocial vecka

Trevlig söndags-grill-lunch med mina ex kollegor plus killar.


Veckan som varit har varit näst intill för social, om det kan bli för socialt för två överdrivet sociala människor som mig och Christoffer? Vi har haft gäster över för 4 middagar, en lunch och ett spontanbesök. Inför besöken kan det ha känts som vi hellre skulle velat haft En lugn kväll men väl på plats med våra vänner har vi haft så otroligt trevligt och vi har varit väldigt nöjda och lyckliga när vi gått till sängs.

Ikväll efter vårt sista besök för veckan konstaterade vi att vi känner så otroligt mycket riktigt bra människor. Dom är positiva, uppmuntrande och glädjespridande. Dom är kloka, idérika och intressanta och vi har långa tankeväckande diskussioner tillsammans. Framför allt är det människor vi mår bra av, som finns där i vått och torrt och lämnar den där extra lilla glädjekicken efter man fått umgås ett tag. Så, även om veckan har varit lite för fullbokad, har den varit otroligt härlig.

Veckan som kommer är planerad att fokusera mer på träning, hemmet och vila. 

God natt alla fina!

xoxo

1 comment:

  1. I really like these type of posts which are written in simple writing so that everyone can understand it, and everyone can understand what message does author wants to convey.The style of your is very unique but easy to understand what you want to say in this discussion. Feel free to visit top custom essay writing service for any king of essay writing.Thanks a lot for sharing.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...