28/09/2015

Ett blommande hem


Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig har varit intresserad av blommor, växter eller trädgårdsarbete. Medan både min mamma och min bästa kompis Cicci har extremt gröna fingrar och får varenda växt att må prima så har jag varit den som knappt kunde få en kaktus att överleva. 

Sen träffade jag Christoffer som också hade ett visst växtintresse och hemmet (över)fullt av krukväxter. Nu i villan har till och med jag förändrats och tycker plötsligt också att det är kul att ha fina växter och blommor hemma. Det är ju så fint och ger en riktigt glad och levande känsla. Det kan bero på att det här är första gången jag har ett riktigt eget hem där jag planerar att bo en länge tid och därför är vikten att få det hemtrevligt stor.

Så nu förtiden planerar jag mina fönster med massor av gröna vänner och blir väldigt glad om vi får fina snittblommor när vi får besök. Att jobba nära Hötorget som varje dag strax före kl 18 rear ut fina buketter gör att det då och då kommer hem lite färgglada blommor även från mig. 

xoxo

1 comment:

  1. A home without flowers is like a home without a soul

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...