09/09/2015

Tjabba Thai


Jag är ett stort fan av att äta ute, framför allt för att jag tycker om att testa nya ställen men även för stämningen och den goda matens skull. 

Igår kväll träffade jag upp min fd KTH-studiekamrat Anna K. Vi träffades vid Konserthustrapporna och tog en promenad norrut, planen var att hitta något mysigt ställe att äta på. Först försökte vi oss på  det populära haket "La Neta" men det var tyvärr fullt och ljudvolymen var lite högre än vi tänkt oss för kvällen. Inte långt därifrån ser vi skylten Tjabba Thai, jag kände ingen namnet, något måste ha nämt/ rekommenderat stället för mig för länge sedan. Utifrån såg det ut som vilket thai (take away) ställe som helst men när vi kikade in såg vi att det var mycket folk så vi bestämde oss för att testa.  Väl inne visade det sig vara en väldigt fin restaurang så vi slog oss ner och med facit i hand var vi väldigt nöjda när vi gick därifrån. Maten var god (och fin), servicen bra och ljudvolymen lagom så vi kunde tjej-babbla. Så vill man ha god thai-mat centralt i stan så ska man komma ihåg Tjabba Thai

Det var en bra kväll igår. Jag hann så mycket utan att ens tänka tanken stress. Efter jobbet gick jag direkt ner till SATS Regeringsgatan för ett hårt Core Pulse pass. Duschade, bastade och därefter träffade jag som sagt upp Anna K för middag. När jag kom hem målade jag ett andra och sista lager på golvet i hobbyrummet. Jag och Toffe avslutade kvällen med högläsning om "Julia Ceasar" och somnade gott vid halv tolv-tiden. 

Tänk om alla kvällar vore så trevliga och samtidigt så effektiva!

xoxo

1 comment:

  1. kul att du börjat blogga igen. ska lägga till bloggen på min lista igen. låter som en jätte bra kväll:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...