02/01/2016

Fartfylld nyårsdagDagen då alla slöar blev för mig och min sambo riktigt fartfylld. Rättare sagt satt vi inte stilla mer än bara några minuter då vi åt lunch. Men, vi hann klart med renoveringen av skafferiet och städskåpet. Alla hyllor är nu utbytta, väggar och golv nymålade och sakerna ditplacerade igen i perfekt ordning. Känns väldigt kul att ha så fint där. Vi hann även storstäda huset, åka och storhanda, ta oss ut på en långpromenad i Grimsta skogen och förbereda kvällens middag.

På kvällen fick vi finbesök från Skåne. Cicci och Johan kom över och vi åt god getosttoast med honung och valnötter till förrätt, pulled beef till huvudrätt och glass till efterrätt. Vi eldade i öppna spisen och hade en riktigt mysig kväll.

Idag ska vi ta det lugnare. Bara det att vi sov till kl 11 och att vi nu kl 12 fortfarande äter frukost säger ju en del. Snart ska vi dock iväg, vi ska träffa en kompis, Peter, och åka till Barkaby för shopping av en viss pryl. Återkommer senare om vad det är för en kul sak vi ska köpa. 

xoxo

3 comments:

  1. Så härligt det låter, skönt att det är fler som väljer att ta det lugnt och bara njuta istället för att dra ut på megafester. Börjar man bli vuxen kanske?

    ReplyDelete
  2. Hej. Gott Nytt vännen! Vilka trevliga bilder, ser jättemysigt ut. Kram

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...