15/01/2016

Sats Sportpalatset


Sats Sportpalatset
Sportpalatset ligger i Abbas fd lokaler
Igår var jag för första gången på SATS senaste satsning, Sportpalatset, vid St Eriksbron - mitt emellan St eriksplan och Fridhemsplan. Det har varit mycket prat om det nya Sportpalatset, både positivt och negativt och jag hade verkligen sett fram emot att få besöka det. 

Det var stort, ohyggligt stort. 3 våningar fulla med allt vad träning kan innebära. Det var snyggt, fräscht och modernt, och det gav en inspirerande känsla när jag vandrade runt bland alla roliga maskiner och träningsgalna människor. 

Men, det första jag kan anmärka på var omklädningsrummet vilket var normalstort, men på tok för litet för ett så stort träningscenter. Trångt kändes det också. Framför allt efter klassen när folk börjar irra omkring i omklädningsrummet och har glömt var de har låst in sina kläder och ska testa sin nyckel i alla möjliga lås. Jag blev helt enkelt irriterad. Det andra jag kan anmärka på är den omtalade yogasalen. Den var fin, fräsch och verkade ha den utlovade superluften och toppenljudet. Men den vanliga yogan delar sal med antigravity-yogan vilket betyder att det hänger saker i det låga taget där man ska hänga upp sina antigravity-hammockar. Dessa saker riskerar de vanliga yoga-utövarna att slå både händer (vi små som mig) och huvud (de riktigt långa) i vilket tar bort fokus från det man håller på med. Detta har salen redan tidigare fått kritik för vilket jag helt klart kan hålla med om.

I övrigt gillar jag konceptet med sportpalatset och det ökade utbudet av varierad träning under ett och samma tak.

xoxo

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...