24/02/2016

AfHo och Wagamama
AfHo är en aerobics-dansklass inspirerad av afro (Af) och house (Ho) och är en av SATS nylanseringar i år. På hemsidan presenteras klassen som en lättsam dansklass med mycket energi, känsla och driv. 

Igår kväll var planen middag med Anna men eftersom hon slutar jobba senare än mig så hade jag ett par timmar "håltimme" så jag passade på att boka ett AfHo-pass på 45 minuter. Att kalla klassen lättsam kan man nog ifrågasätta. Jag har dansat mycket i mitt liv men nu var det över ett år sedan jag senast tog en dansklass så koordinationsförmågan var lika med noll och konstigt nog även danskonditionen. Jag som förr kunde gå på 2-timmars zumba-event var igår helt slut efter 45 min AfHo. Upp till bevis att danskonditionen är en annan är löparkondition eller spinningkondition. Likaså fick hjärnan sig en riktig utmaning då jag fick kämpa hårt för att hänga med i de enligt dem enkla dansstegen. Men näst intill hela gruppen var medelmåttiga i dans så det kändes okej ändå, och riktigt riktigt kul var det. 

Efter dansen mötte jag i alla fall upp Anna på Wagamama. Wagamama är en asiatisk matkedja jag brukade gå till när jag bodde i London men att den fanns i Stockholm visste jag inte ens om till för bara några veckor sedan. Maten var okej men inget så där jättespeciellt kan jag tycka. Vi satt i alla fall kvar länge, försjönk oss i djupa samtal tills vi insåg att klockan blivit sent och det var dags att åka hem. 

Både dansen och middagen med Anna var väldigt energigivande och jag har sällan känt mig så pigg när klockan passerat elva på kvällen som jag gjorde igår kväll. 

xoxo

4 comments:

 1. älskar din ombre! <3

  ReplyDelete
 2. Haha, lät som ett riktigt "härligt" träningspass ;)

  ReplyDelete
 3. Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...