18/02/2016

En lista med 3 saker av olika slag


3 saker jag ser fram emot:
- Sommaren!
- Årets alla (än så länge 4) bröllop vi är bjudna på
- Få börja pyssla i trädgården hemma

3 saker jag gillar:
- Omtänksamma människor
- Mysa med bebisar och djur
- Läsa en riktigt bra bok

3 saker jag ogillar:
- Långvarig vinter och kyla
- Renoveringsproblem
- Egoistiska människor

3 saker jag borde:
- Samla in offerter från målare
- Plugga aktiemarknaden – Vill kunna men orkar inte lära mig
- Sortera bilder på dator och mobil och spara dem på lämpliga platser

3 saker jag blir lugn av:
- Kramar
- Goda vänner
- Yoga

3 saker jag blir stressad av:
- Svårlösta problem
- Köra bil på Essingeleden
- Läskiga och hektiska filmer/serier

3 saker jag är glad över:
- Min underbara sambo
- Min underbara familj
- Mina underbara vänner

3 saker jag saknar:
- Min fina vän
- Italien
- Hästar och ridning

3 saker jag önskar mig:
- Sol och värme!
- Ett körkort
- En robotgräsklippare

3 saker jag ska göra idag:
- Arbeta med revisorerna som kommer att inta mitt kontor idag och imorgon
- Skicka veckans cash flow rapporter till vår treasury-ansvarige i UK
- Gå på fin restaurang med två vänner ikväll

3 saker jag ska göra i helgen:
- Middag med goda vänner både fredag och lördag kväll
- Fixa klart golvet i hallen
- Fortsätta planeringen av trädgården

3 saker jag ska göra i år:
- Mysa massor i vår trädgård
- Åka till Italien
- Förhoppningsvis även åka till London

Bilden är tagen vid Gardasjön för 3-4 år sedan. Time flies...

xoxo

10 comments:

 1. Kul lista!! jag längtar också till sommaren för att kunna springa i skogen, ha shorts på mig och dricka vin på uteserveringar. Du drar ut på körkortet?? ;) KramC

  ReplyDelete
 2. Åh jag vill också ha sommar nu! Kram

  ReplyDelete
 3. Härlig bild och kul lista!

  ReplyDelete
 4. oh vad kul med bröllop! Vill med gå på bröllop, men nästa blir väl mitt egna :)

  Javisst är han söt =)

  ReplyDelete
 5. Kul läsning och superfin bild på dig vid Gardasjön

  ReplyDelete
 6. Kul att läsa, känner igen mig i mycket :) Kram

  ReplyDelete
 7. åh då måste du verkligen testa !! :D

  ReplyDelete
 8. Hoppas du kommer till London en gang i ar iallafall! :)

  ReplyDelete
 9. Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...