28/02/2016

Härliga lördag!Fredagsplanerna gick i kras då C hade ont i magen så fredagskvällen bjöd istället på sushi take away, basa i den öppna spisen, soffhäng och filmen Gone baby gone. Det blev en lugn och mysig kväll och vår sedan länge planerade middag med de nyvunna Italienska vänner blev framskjuten. 

Lördagen bjöd på sol och tänk vad lite sol kan göra för humöret! Bara för att vädret är vårlikt och solen strålar så märker man att folk blir på bättre humör, kryper ut ur sina små hus och börjar leva lite mer. Eftersom vi gick och la oss riktigt tidigt på fredagen var vi uppe med tuppen på lördagsmorgon och åkte först och storhandlade i Bromma för att sedan rulla ner till vattnet vid Grimsta och bara hänga. Vi hann även med en kort promenad men smest satt vi baa vid en stenvägg vid vattnet och njöt av solen vilket var helt otroligt härligt. (Bild 2)

På kvällen var vi hos Laura på hennes inflyttningsfest/ 30 årsfest. 25 glada människor var samlade i hennes nya lilla tvåa och skålade både för att hon blivit ett år äldre och för att hon fått en sån fin lägenhet. Bild 1 är den enda vettiga bild som togs under kvällen och är på mig och Finska Marika som tillsammans med vårt lag tog hem segern i Laura-tävlingen. Så stolta vi var! :)

xoxo

6 comments:

 1. lycka till med körkortet dåå!!:D <3

  ReplyDelete
 2. Låter som en härlig helg, synd på fredagen dock!

  Ja vi vuxna borde ta efter barn lite mer (inom vissa saker)

  ReplyDelete
 3. Vad underbart och vädret är verkligen fantastiskt! Kram

  ReplyDelete
 4. ja vilket väder! härligt värre. Och vad kul med hemmafest! Hur ofta går man på sånt nu för tiden liksom hihi. KramC

  ReplyDelete
 5. Jag hoppas att jag också kan fira snart att jag fått en fin tvåa! :)

  ReplyDelete
 6. Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...