29/02/2016

Maria-dagen med familjen


I min familj firar vi namnsdagar. I alla fall ibland. Men för det mesta firar vi bara min namnsdag. En av de fyra namn jag har. Ibland firas även mammas namnsdag, vilket egentligen även är min namnsdag. 

Igår var det i alla fall den stora Maria-dagen och så klart skulle det firas. Jag, min småkrassliga pojkvän och mina föräldrar sågs för lunch i Birkastan. Anledningen till att vi alltid äter på någon av Birkastans restauranger är för min mammas lilla vovve inte vill vara ensam allt för länge så därför går vi till något närliggande ställe varje gång. Igår blev det den relativt nya och populära hamburgerrestaurangen Burgers and Beer. Det var första gången jag var där och  jag fick ett gott intryck av den. Kort och gott ett trevligt ställe med god och prisvärd mat. Efter lunchen hämtade vi vovven och tog en långpromenad i det härliga vädret nere i Karlbergsparken. 

Söndagskvällen med superlugn hemma med thaigryta och Netflix-dokumentär. 

xoxo

7 comments:

 1. Hej. Jättefina bilder på din fina familj. Kram

  ReplyDelete
 2. Mysigt att fira namnsdagar! Det brukar mormor och morfar alltid göra! :)

  ReplyDelete
 3. Kul att ni firar namnsdagar, det är ju en ursäkt så god som någon att träffa nära och kära och göra något tillsammans!

  ReplyDelete
 4. Andreas Nilsson04/03/2016, 12:52

  Härligt!

  ReplyDelete
 5. Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Välstånd stavnings
  4. Skydd trollformler
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...