28/03/2016

Påsk på Gullholmen


Det har varit tyst på bloggen ett tag. Jag har varit bortrest och valde att koppla bort cybervärlden till stor del vilket var skönt. 

Jag, C, min mamma, C's föräldar och lilla Stella har varit nere i sommarstugan på Gullholmen på Västkusten och firat Påsk ihop. Det har varit en lugn och skön helg med mycket god mat, gott vin, mycket eldande i kakelugnarna, intressanta samtal, härliga promenader, blandat väder, lite körkortsstudier, mycket hundmys och lite spel. Ingen stress, inga tider att passa, inget smink, sköna kläder, mycket vila och ja en riktigt härlig och väl behövd långhelg. Och mycket bilkörande. På vägen ner körde jag i 5 timmar (E4an) innan C fick ta över och på vägen hem (E18 m.m) körde jag i över 7 timmar hela vägen från Orust och hem. Jag älskar att köra bil så det har varit kul men jag kan erkänna att jag är ordentligt trött nu i kväll. 

Nu är vi hemma i Sthlm igen och i morgon återgår vi till rutinerna. Finklädd på jobbet, träna body pump på kvällen och fullt ös hela dagen. Veckan och kommande helg fyllda med planer. Livets härliga kontraster!

xoxo

12 comments:

 1. Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Delete
 2. Vilken härlig påsk du har haft och du gjorde rätt i med att ta en paus från bloggen! Kram

  ReplyDelete
 3. Hej. Låter som en helt underbar helg med familjen. Vilket underbart ställe att ha sommarhus på. Kram

  ReplyDelete
 4. Jätte härliga bilder :)

  ReplyDelete
 5. Vilka mysiga och fina bilder. Härligt att åka iväg och umgås så där.

  Jasså ja tjäna ängar och jag. Var det längesen du bodde där?

  ReplyDelete
 6. Så mysigt det ser ut, låter som en riktigt härlig påsk!

  ReplyDelete
 7. Vilka underbara bilder!!! Bäst-kusten är oslagbar. Och när du ändå nämner det, det är kontrasterna i livet som gör det så underbart!! KramC

  ReplyDelete
 8. Åh vad det där såg underbart ut :)

  ReplyDelete
 9. Jättefina bilder och fin text! / Anna

  ReplyDelete
 10. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...