28/03/2016

Påsk på Gullholmen


Det har varit tyst på bloggen ett tag. Jag har varit bortrest och valde att koppla bort cybervärlden till stor del vilket var skönt. 

Jag, C, min mamma, C's föräldar och lilla Stella har varit nere i sommarstugan på Gullholmen på Västkusten och firat Påsk ihop. Det har varit en lugn och skön helg med mycket god mat, gott vin, mycket eldande i kakelugnarna, intressanta samtal, härliga promenader, blandat väder, lite körkortsstudier, mycket hundmys och lite spel. Ingen stress, inga tider att passa, inget smink, sköna kläder, mycket vila och ja en riktigt härlig och väl behövd långhelg. Och mycket bilkörande. På vägen ner körde jag i 5 timmar (E4an) innan C fick ta över och på vägen hem (E18 m.m) körde jag i över 7 timmar hela vägen från Orust och hem. Jag älskar att köra bil så det har varit kul men jag kan erkänna att jag är ordentligt trött nu i kväll. 

Nu är vi hemma i Sthlm igen och i morgon återgår vi till rutinerna. Finklädd på jobbet, träna body pump på kvällen och fullt ös hela dagen. Veckan och kommande helg fyllda med planer. Livets härliga kontraster!

xoxo

10 comments:

 1. Vilken härlig påsk du har haft och du gjorde rätt i med att ta en paus från bloggen! Kram

  ReplyDelete
 2. Hej. Låter som en helt underbar helg med familjen. Vilket underbart ställe att ha sommarhus på. Kram

  ReplyDelete
 3. Jätte härliga bilder :)

  ReplyDelete
 4. Vilka mysiga och fina bilder. Härligt att åka iväg och umgås så där.

  Jasså ja tjäna ängar och jag. Var det längesen du bodde där?

  ReplyDelete
 5. Så mysigt det ser ut, låter som en riktigt härlig påsk!

  ReplyDelete
 6. Vilka underbara bilder!!! Bäst-kusten är oslagbar. Och när du ändå nämner det, det är kontrasterna i livet som gör det så underbart!! KramC

  ReplyDelete
 7. Åh vad det där såg underbart ut :)

  ReplyDelete
 8. Jättefina bilder och fin text! / Anna

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...