23/06/2016

100 pass före midsommar?Nej, som jag nog upprepat några gånger så lyckades jag inte att nå mitt mål i år. Jag nådde 86 pass före midsommar och inte 100 pass som var målet, men jag är väldigt nöjd ändå.

Jag har snittat 3,5 träningspass i veckan på de här nästan 6 månaderna, februari var min bästa månad och juni min sämsta. Undra vad det kan bero på ;) Jag har tränat en hel del både kondition och styrka men varit lite sämre på smidighetsfronten såsom yoga, body balance och dylikt vilket vill se till att fokusera mer på efter sommaren. 

Nästa mål blir 150 pass före nyår, vilket kanske låter lätt men jag tycker det är skönt att ha ett mål ändå. 

Glad misommar önskar jag er alla!

xoxo

4 comments:

 1. Det låter som ett bra mål. Lite roligare att ha ett mål att sikta på:-) bra jobbat hittills! Är det en speciell app du använder eller är det via sats? Kram

  ReplyDelete
 2. Det låter som ett bra mål. Lite roligare att ha ett mål att sikta på:-) bra jobbat hittills! Är det en speciell app du använder eller är det via sats? Kram

  ReplyDelete
 3. Grymt jobbat! KramC

  ReplyDelete
 4. Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka mannen jag älskade och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com
  Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...