20/06/2016

Toppen av Stadshuset


I helgen har vi haft gäster hos oss, ett kompispar från Tyskland. Hon, Anne, en fd kollega från min tid i Italien och han, Simon, en nykomling i gänget. Det kom att bli en perfect match och vi fyra har haft helt fantastiskt rolig helg ihop! Vädret har varit dåligt och de fick knappast se den bästa sidan av Stockholm men vi har sysselsatt oss ändå, promenerat en del, skrattat massor, ätit väldigt mycket god mat, druckit vin, öl och drinkar och ja bara haft det så där härligt roligt. 

I fredags kväll var vi bara hemma, grillade grillspett, drack vin och satt och babblade om allt och inget. I lördags tog vi sovmorgon och sedan åt en lång frukost innan vi begav oss ut i regnet. Första stoppet var Stadshuset där vi köpte biljetter för att besöka toppen, något jag inte tror mig ha gjort tidigare. Vi traskade de närmare 400 trappstegen upp för att få se en gråmulen men helt fantastisk utsikt över Stockholm. (Bra tips om ni får vänner från utlandet!) Därefter gick vi till Gamla stan och åt köttbullslunch på C&C för att sedan promenera längst vattnet mot city. Vi avslutade vår stadstur med några drinkar på Brasseri Makalös där vi gjorde ett tafatt försök att ringa runt till några av Stockholms bästa sushirestauranger för att få bord men men utan resultat. Istället gick vi till Saluhallen och köpte hem färska räkor som vi mumsade i oss hemma tillsammans med en flaska Prosecco. 

Igår var det söndag och vi var på Skansen men mer om det kommer i ett framtida inlägg så jag nu ska kliva av tunnelbanan och bege mig till jobbet. 

xoxo

6 comments:

 1. Kul kul med vänner från andra länder och fina bilder på er! KramC

  ReplyDelete
 2. Vad trevligt ni har haft det med erat besök :-D Kram

  ReplyDelete
 3. så underbart att du haft en bra helg :D och så spännande med skansen, har faktiskt aldrig varit där!
  Kram

  ReplyDelete
 4. Kul att turista i sin hemstad, tack för tipset som stadshuset. Visste inte ens att man kunde komma upp dit!

  ReplyDelete
 5. Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka mannen jag älskade och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com
  Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
  1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
  (13) Graviditet stava att tänka barnet
  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...