05/06/2016

Välkommen till vårt hem Skalman!

Äntligen är han här! Vår robotgräsklippare som ska sköta all gräsklippning åt oss. En stress mindre i livet! Han var faktiskt planerad redan när vi flyttade in då jag är allergisk mot gräs och inte rekommenderas att klippa gräs men det har tagit oss nästan ett år att komma till skott med inköpet. 

Han är numer döpt till Skalman och benämns med sitt namn eller han. Han är som ett litet husdjur som betar omkring på vår gräsmattan. Installationen av honom var lite långtradigt men redan igår kväll när vi var på middag hos Johanna och Samuel så kom han igång med sitt arbete och vi insåg att vi snabbt kommer få igen för både tiden och pengarna vi lagt ner får att få igång honom.

I morse när jag åt frukost och läste tidningen i solen så irrade han omkring omkring mig och det var nästan som ett sällskap. Och medan jag rensade rabatter under dagen så arbetade han ner den ganska höga gräsmattan och vid arbetsdagens slut måste jag säga att vi har varit ett fantastiskt team då C var förbluffad över trädgårdens förändringar när han kom tillbaka från båten vilket var kul :)

xoxo

1 comment:

  1. Lyx med en robot. Vore kul med lite bilder från blomsterrabatterna också.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...