02/07/2016

Konsert med Niklas Strömstedt
Jag älskar Gröna Lunds koncept med sommarkonserter. Förra året såg jag bla Marlyn Manson, Tomas Ledin och Måns. De var alla bra men så klart på helt olika sätt. Men det är inte bara konserten i sig som är kul utan hela det sociala kring det. Ofta ses man där ett gäng vänner, äter och dricker något nere vid vattnet, njuter av de ljusa sommarkvällarna, lyssnar och sjunger med i konserten och sedan promenerar man längst vattnet och strandvägen mot stan och kommenterar om hur fantastiskt vackert Stockholm är. Ev tar man även en drink på någon av barerna Strandvägskajen numer erbjuder. Som gjort för en underbar sommarkväll med andra ord!

I fredags var det för min del premiär för sommarkonsert på Grönan. Det var jag, C, Robert och Moa. Vi följde faktiskt inte det vinnande konceptet med middag på Grönan utan jag och Roberts sågs på Boquerian för en aw där de andra sedan mötte upp och en efter en. Det blev sedan middag på Vigårda innan vi begav oss mot konserten med Niklas Strömstedt som bjöd på en riktigt härlig Svensk sommarkväll. Efter den sedvanliga promenaden mot stan tog vi en drink på Strand Bistro innan vi begav oss hem. 

Vet inte om jag kommer hinna med så många fler Gröna Lunds-konserter i år men jag hoppas på det!

xoxo

1 comment:

 1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...