04/07/2016

PremiärseglingOch så äntligen lyckades vi få till premiärseglingen! I juli! Verkligen på tiden! Men det har varit mycket att fixa och dona med kring båten innan vi kunde bege oss iväg.

C, Jens och Sara åkte ner redan i lördags em för att preppa medan jag, som är lite mer bekväm av mig och som absolut inte ville missa fotbollsmatchen mellan Tyskland och Sverige, tog mig ner till båten söndag morgon. Sedan seglade vi ett par timmar, la till vid en klippa där vi grillade lunch och vilade i solen innan vid seglade tillbaka igen.

Jag har lite delade känslor för segling. Jag älskar, verkligen älskar, Stockholms skärgård. Och likaså är det fantastiskt härligt att hänga med vänner på lite klippor, grilla god mat och titta ut över vattnet. Seglingen i sig är det jag är lite skeptisk mot. Att segla i lugnt soligt väder är underbart men det är ju tyvärr inte alltid så. Sen råkar vi (C och tre vänner) äga en relativt racig segelbåt som kränger rätt mycket och flyger fram rätt fort över havet och jag måste erkänna att jag tidvis blir lite rädd. Så, jag är verkligen tudelad när det kommer till segling. 

Men igår hade vi i alla fall en väldigt härlig dag på havet tillsammans med Jens och Sara. Och på kvällen hann vi installera vårt nya hemlarm med utomhussiren så hela kvarteret kommer veta om vi får inbrott :)

xoxo

3 comments:

 1. Ser i alla fall underbart ut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...