28/09/2016

Ciccis möhippa med glassprovning på StikkiNikkiJag tycker det är fantastiskt kul att planera möhippor. Det kräver en del engagemang, tålamod och framför allt tid men att få skräddarsy en dag för en god vän är otroligt roligt. Det har ju blivit en del bröllop och möhippor senaste åren och oavsett om jag stått ansvarig för eller bara varit gäst på möhipporna så har jag alltid engagerat mig.

Lördagen bjöd på fullt ös hela dagen. Jag började som sagt morgonen med några timmar på spa ihop med den blivande bruden Cicci och därefter åkte vi för att prova ut en brudklänning till henne. Därefter sa jag hejdå och låtsades som vi inte skulle ses mer förrän på bröllopet...

Direkt från bröllopsbutiken åkte jag sedan till min guddotters 1-årskalas och överöste henne med presenter. Hon är världens sötaste! Min plan som gudmor är att försöka få lilla Olivia till att både bli en klänningtjej (just like me) och till en hästtjej (just like me). En hästälskande tjej som mestadels klär sig i klänning kan ju inte bli annat än en bra tjej tänkte jag :)

Efter kalaset smög jag mig in till stan för att möta upp och överraska min vän Cicci och resterande möhippegäng. Gänget var svartklädda och Cicci var vitklädd, supertjusigt. Cicci hade innan jag mötte upp den utfört några uppdrag på stan och när jag mötte dem var det dags för glassprovning på Stikkinikki. Jag hade inga som helst förväntningar på glassprovningen men Sara som höll i den var väldigt duktig och engagerade och vi tyckte alla att det både var kul, gott och framför allt otroligt lärorikt att få uppleva den. 

Efter glassprovningen åkte vi hem till mig där Cicci fick pyssla med diktskrivning medan vi andra lagade mat. Temat var Amerikanskt då Cicci förlovade sig i USA och vi bjöd på mini-hamburgare, sötpotatis-pommes, olika dippsåser och coleslaw. Till efterrätt var milkshakes inplanerade. Under kvällen hann vi även med filminspelning, filmvisning, frågestund, ler-skapande och en hejdans massa skratt och fnitter. Vi var ett litet gäng som i vanliga fall aldrig umgås men vi hade en väldigt kul dag och kväll. Som alltid på möhippor. 

xoxo

4 comments:

  1. Vilken bra möhippa ni hade gjort för henne och så kul ni hade :-D Kramis

    ReplyDelete
  2. Hej. Så kul med möhippa! Minns min egen, var så rörd över all planering mina vänner lagt på just mig. Önskar jag kunde göra om dagen. Kram

    ReplyDelete
  3. Så roligt med en hel tjejhelg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...