28/01/2017

Bangtao Beach

Vi började vår resa i Bangtao Beach på Phukets västkust. Vi åkte dit för att en av mina bästa vänner med familj semestrade just där och det passade perfekt att börja semestern tillsammans med dem. Bangtao är litet, trevligt och väldigt turistigt. Vi hörde mer Svenska under våra dagar där än Thai. Men det passade oss alldeles utmärkt då vi hade en liten taxi-incident (trodde vi skulle bli rånade) på väg från flygplatsen till Bangtao så vi var glada att omges av trygghet när vi väl kom fram. Bangtao’s strand är helt fantastisk. Lång, vit, ren (!) och fylld med barer och restauranger. Även på huvudgatan fanns en rad restauranger och flera hade Svenska ägare eller servitriser. Tyvärr lyckades jag efter att ha ätit glasnudlar med räkor bli magsjuk en kväll men i övrigt var dagarna i Bangtao väldigt lugna och sköna då vi inte gjorde så mycket annat än att sola, bada, promenera omkring på stranden och på huvudgatan samt hänga med våra vänner. 

xoxo

3 comments:

 1. Fylld av barer och restauranger? Det håller jag inte med om hehe. Väldigt stillsamt ställe och vill man ha lite puls ska man åka ngn annan stans :) Turistigt tycker jag dock inte att det var utan väldigt gemytligt! Men det är klart att det är väl annorlunda i Thailands inland om man skulle åka dit. Turisterna är ju vid stränderna. Kul att ni kom förbi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vad menar du? Längst hela stranden låg ju mat och drick-ställen. Det var inte meningen att få det att låta som det var nattklubbar eller discobarer men utbudet på mat och dryck kunde man ju inte klaga på. Och visst var det lugnt. Det mest högljudda på många ställen var Svenska spädbarn ;)

   Delete
 2. Hej. Vilka jättefina bilder! Strax innan vi fick vår tvåa var vi också i Phuket, vi var i Kamala och Patong som var två underbara ställen. Ser fram emot att se fler bilder. Kram

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...