18/04/2017

Påsk i Åre


Att sticka iväg till Åre några dagar visade sig vara bästa beslutet på länge, men varken jag eller C var vidare taggade kvällen innan vi skulle sticka iväg. Att bara vara hemma och njuta av några lediga dagar lockade mer just då men i vanlig ordning blev det fantastiskt bra när vi väl kom iväg. 

5 härliga dagar var vi där. Det snöade varje natt och förmiddag och varje eftermiddag tittade solen fram. Vi var ett gäng på 7 personer som var iväg. Jag, C, två av C's bästa vänner, min kompis Laura, hennes pojkvän och hennes kollega. Ett litet ihop-plock av kul folk helt enkelt. Vi hade hyrt en lägenhet intill kabinbanan och hade nära både till skidbacken och Åre by. 

Vi var alla på lite olika nivåer i skidåkningen men trots det höll vi ihop rätt bra och åkte massor med skidor. Vi andades frisk luft, fick sol på näsan och tränade våra stackars ben till max. Två fartfyllda after ski-eftermiddagar hann vi med medan vi tog det lugnt hemma de andra kvällarna, man är ju inte 20 länge om man säger så... Vi lagade mat hemma alla dagar, såg någon film och spelade kort. Det var mysigt på ett sätt det bara kan vara i en fjällstuga. 

Bäst av allt var att jag verkligen var på semester. Jag kopplade bort jobbet helt och hållet vilket nu för tiden tillhör ovanligheten och det var helt otroligt skönt. Jag insåg det dock inte förrän jag var på väg tillbaka och jag först då började tänka på veckan som komma skulle och vad som stod på schemat. Som sagt, fantastiskt skönt och väldigt väldigt kul. 

xoxo

3 comments:

  1. Hej. Ser helt underbart ut. Verkligen fina bilder! Kul att du bloggar igen men jag märker att du ligger lite efter ;) Kram

    ReplyDelete
  2. Adorable pictures honey <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...