18/04/2017

Påsk i Åre


Att sticka iväg till Åre några dagar visade sig vara bästa beslutet på länge, men varken jag eller C var vidare taggade kvällen innan vi skulle sticka iväg. Att bara vara hemma och njuta av några lediga dagar lockade mer just då men i vanlig ordning blev det fantastiskt bra när vi väl kom iväg. 

5 härliga dagar var vi där. Det snöade varje natt och förmiddag och varje eftermiddag tittade solen fram. Vi var ett gäng på 7 personer som var iväg. Jag, C, två av C's bästa vänner, min kompis Laura, hennes pojkvän och hennes kollega. Ett litet ihop-plock av kul folk helt enkelt. Vi hade hyrt en lägenhet intill kabinbanan och hade nära både till skidbacken och Åre by. 

Vi var alla på lite olika nivåer i skidåkningen men trots det höll vi ihop rätt bra och åkte massor med skidor. Vi andades frisk luft, fick sol på näsan och tränade våra stackars ben till max. Två fartfyllda after ski-eftermiddagar hann vi med medan vi tog det lugnt hemma de andra kvällarna, man är ju inte 20 länge om man säger så... Vi lagade mat hemma alla dagar, såg någon film och spelade kort. Det var mysigt på ett sätt det bara kan vara i en fjällstuga. 

Bäst av allt var att jag verkligen var på semester. Jag kopplade bort jobbet helt och hållet vilket nu för tiden tillhör ovanligheten och det var helt otroligt skönt. Jag insåg det dock inte förrän jag var på väg tillbaka och jag först då började tänka på veckan som komma skulle och vad som stod på schemat. Som sagt, fantastiskt skönt och väldigt väldigt kul. 

xoxo

4 comments:

 1. Hej. Ser helt underbart ut. Verkligen fina bilder! Kul att du bloggar igen men jag märker att du ligger lite efter ;) Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Delete
 2. Adorable pictures honey <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...