02/05/2017

Härliga lediga dagar i ItalienItalien är på många sätt och vis en stor del av mitt liv. Både Italien som intresse (jag dras som en magnet till mat, film, musik, folk, ja allt som är Italienskt) men även Italien som en del av mitt liv, min historia. Att få ta del av den Italienska vardagen i några dagar, få arbeta på ett Italienskt kontor omgiven av Italienare kändes helt fantastiskt. Men än mer underbart var det att slängas in i mitt gamla liv igen. Så snart jag lyckades få en stund ledigt från kollegorna hann jag iväg på en sushi middag med Anna och Matteo. En lunch med Stefania och Luisa. Och en bröllopsskor-shoppingtur med Stefania. 

På fredagskvällen gick jag och Stefania ut på en långpromenad och pratade om allt. Hon hade sedan bokat bord till oss på en högrankad Italiensk restaurang där vi tog in en smak-meny som vi satt och åt av länge. Vi hade såå mycket att prata om. Stefania är för de som inte vet min bästa kompis i Milano. Vi var som oskiljaktiga de åren vi båda bodde i stan och har umgåtts mer intensivt än de flesta. 

Lördag förmiddag lekte jag och Stefania turister och tog oss upp på "taket" av Duomo, något jag aldrig gjorde under mina år i Milano. På eftermiddagen bilade vi ner till Genova och mötte upp min andra väldigt nära vän Francesca. Francii är den mest sociala jag känner och i hennes sällskap blir det alltid fest. Inte fest som i Svenska mått betyder alkohol utan fest i Italienska mått där det betyder stora gäng av glada vänner samt massvis av mat och dryck. Francii bjöd på BBQ på sina föräldrars takterrass och där njöt vi av en  härlig försommar-kväll i goda vänner sällskap. Jag bara njöt. 

På söndagen var det redan dags att flyga hem till Sverige igen och det var med blandade känslor jag lämnade Italien. Sorg och med tårar i ögonen för att behöva lämna landet och vännerna jag älskar men ändå lycklig att få komma tillbaka till min blivande man och mitt liv som det levs idag. 

xoxo

3 comments:

 1. Wonderful pictures

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Delete
 2. SÅ härlligt med massa vänner i Italien. Kram C

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...