22/06/2017

Företagets sommarfestAnsvaret att planera årets sommar- och julfester har sedan jag började på Atex legat på mig. Ett tag kände jag mig lite bitter över det och tänkte att så klart ska det ligga på mig då jag är enda tjejen på bolaget, men sedan tänkte jag om och insåg att jag faktiskt vill vara ansvarig för det. Jag både älskar att planera och älskar sociala tillställningar. Jag tycker även att det är viktigt att företaget planerar sociala aktiviteter och team buildings för sina anställda med jämna mellanrum. Så, med andra ord, ligger ansvaret på mig och jag får hjälp av vem som jag ber om hjälp. 

I år blev sommarmiddagen på Restaurang Bryggan på Lidingö. Vi körde först mingel och fördrink på kontoret och tog sedan båten till Lidingö. Väl på plats serverades vi Prosecco på uteserveringen innan vi bjöds till bord där den härliga sommar-grill-buffen väntade. Det blev en väldigt lyckad, uppskattad och rolig kväll. Jag råkade få ett glas rödvin över mig och åkte hem vid midnatt. När jag lämnade restraungen bjöd naturen på en helt fantastisk solnedgång. Jag bara älskar Svensk sommar.

xoxo 

3 comments:

 1. Jag förstår precis din tvedelan i att göra de där typiska kvinnosysslorna på bolaget och det är bra att du påpekar det för din chef. Men den som känner dig eller följer din blogg vet att du är en av de mest sociala och helt enkelt bäst på att dra ihop folk på kul saker så gissar att de fester du planerar blir jättebra=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Delete
 2. Hej. Länge sen jag kikade in här nu, trodde du slutat blogga men blev glatt överraskad att det kommit lite nya inlägg sen sist. Vad roligt att få styra och ställa för hela bolagets fest, passar väl dig helt perfekt. Kram

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...