25/06/2017

Midsommar 2017


Underbara midsommar! Det är något speciellt med den dagen. Så mysig, så festlig och så social. Det är dagen då alla bjuder in alla, alla hälsar på alla och alla är lite extra glada. Förrutom vädret då, det är sälan vädret är på sitt bästa humör just på midsommar. Sedan jag flyttade hem till Sverige igen tror jag bestämt att det har regnat på midsommar varje år och sällan har temperaturerna stigit över några 15 grader. Men vad gör det, alla är glada ändå.

Vi har ju egentligen traditionen att fira midsommar nere i Flen där vänners föräldrar slår upp dörrarna och bjuder in alla, stora som små, från barn till pensinärer och det har alltid varit så genuint trevligt. I år planerade dock familjen i fråga ett bröllop så det blev inget midsommarfirande så istället åkte vi till vänner utanför Örebro. Vännerna har löpt ett torp och gjort fantastiskt fint, som tagit ur sommar med Ernst.  

Traditionsmänniskor som vi Svenskar är så bestod även denna midsommar av sillunch, tipsrunda, jordgubbstårta och grill till middag och en del snapsvisor och skratt där till. 

xoxo

6 comments:

 1. Såå härliga bilder! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

   Delete
 2. Jättesöt klänning! Kram

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...