11/06/2017

Svenhippa med middagskryssningDet är ganska skönt att ha möhippan over and done. Jag skulle så klart väldigt gärna vilka ha en till sån dag, där mina vänner planerar en dag helt för mig och jag bara får glida med och njuta av mina bästa vänners sällskap. Vem skulle inte älska en sån dag? Men samtidigt är det skönt att nu veta att helgerna som är kvar till bröllopet är fria för det som står på schemat, vilket är rätt mycket. 

Förra helgen missade jag tyvärr en kompis möhippa, min och hennes möhippa krockade helt enkelt vilket var lite tråkigt. Men den här helgen var det i alla fall dags igen, denna gång för en svenhippa, dvs möhippa och svensexa ihop. Toffe var med redan från tidig morgon medan jag valde att både jobba lite och lägga någon timme på vår egen bröllopsplanering. 

Jag var i alla fall med på den trevligaste delen, middagskryssning med SS Stockholm till Vaxholm. Det var otroligt mysigt, kul och gott. Till skillnad från många såna här kryssningar så ligger här verkligen fokus på bra mat och den vackra utsikten bara tillkommer. Rekommenderas varmt!

Idag ska vi iväg till Vikbolandet och få provsmaka tårtor, träffa prästen och se om vi kan få tag på någon som vill skapa och leverera blommor till bröllopet. Vi är lite sent ute med det mesta men räknar med att intensiv bröllopsplanering efter  näta helg. Vårens finanskonferens vilken börjar nu på måndag och veckan kommer bjuda på ett intensivt schema.

xoxo

2 comments:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Jag har också åkt den och tyckte maten var fantastiskt god=)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...