17/07/2017

Dagen före bröllopsdagen


Dagen före bröllopet var jag som i trans. Allt bara rullade på utan varken stress eller press. Jag, Toffe och Francii fixade det sista på morgonen och bilade sedan tillsammans med marsalken Peter ner till Norrköping där vi skulle hämta upp Matteo som även han flugit in från Italien. Gänget åt Svenska hamburgare på Max medan Toffe bestämde sig för att ta en sista-minuten-klippning inne i centrum. Sen rullade vi ut till Mauritzberg. Solen sken och slottet mötte oss från sin bästa sida. Vi hade hyrt två gästhus till de vänner och familjen som kommit ner redan på fredagen medan vi själva kom till rätta inne i den superfina brudsviten.

Medan Toffes föräldrar började dona inför kvällens grillfest så fixade jag, Toffe, min mamma och våra Tyska vänner Anne och Simon hela middagsdukningen. Eller rättare sagt slottet hade fixat dukningen och vi fixade all dekoration; hängde upp fluffbollar i taket, la ut placeringslappar och program, fixade ljus och vaser, och fick på ganska kort tid det sk galleriet att gå från en tråkig lada till en riktigt mysig middagslokal.

Därefter möttes de flesta uppe vid gäststugorna där fördrinkar serverades medan jag och Francii tog en promenad nere vid vattnet. Det kändes så kul att vi fick visa upp en härlig solig Svensk sommarkväll för våra Italienska och Tyska vänner.

På kvällen blev det som sagt grillbuffé. Det var jag, Toffe, våra föräldrar, min farfar Franco från Rom, min tärna Anna, bestman Jacob, marsalken Peter, 5 vänner från Milano och två vänner från Berlin. Bästa gänget! Jag njöt av varje sekund. Underbara människor, god mat och en Svensk sommarkväll, vad mer kan man önska?

Det blev senare än vad vi tänkt, vi hade ju så trevligt, och vad spelade det egentligen för roll, vi skulle ju ändå knappt kunna sova en blund natten inför vår stora dag.

xoxo

2 comments:

 1. Hej. Så fantastiskt fint, ser fram att läsa om själva bröllopet och alla känslor där <3 Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: [drogunduspellcaster@gmail.com] du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom [drogunduspellcaster@gmail.com]

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...